У даному проекті забезпечено ефективну вентиляцію на кухні школи № 61, однак у такому контексті слід розглядати й низку інших об'єктів громадського харчування. На етапах від проектування до втілення було вирішено кілька завдань за допомогою доступного за ціною та технологічного обладнання:
Схема вентиляції кухні є парасольками компенсації припливу, що розташовуються безпосередньо над варочними поверхнями і системи витяжки і притоку.
Обладнання необхідне для вентиляції кухні ресторану, їдальні та закладів громадського харчування. У кожному з об'єктів важливо уникнути стороннього запаху в обідніх та банкетних залах, щоб забезпечити комфортне перебування відвідувачів та для підтримки необхідного мікроклімату в цілому.
При розрахунках на етапі проектування завжди враховується необхідна різниця в потужності припливу та відтоку, т.к. припливно витяжна установка з рекуперацією повинна бути сильнішою, завдяки чому на кухні повітря буде розріджене, тим самим виключено ризик проникнення ароматів за межі кімнати. Розумним рішенням вважаємо підключення блоку охолодження систему подачі, т.к. це буде дешевшим у подальшому, за рахунок економії споживаної енергії. Кондиціонери в даному випадку малоефективні, через необхідність не тільки охолоджувати приміщення, а й компенсувати температуру розжарювання плит.
Сучасні витяжні системи сприяють збереженню теплової та електричної енергії до 80%, але за умови грамотного підходу до складання проекту та кваліфікованого монтажу.
Компанія «Євроклімат України» пропонує купити повний спектр послуг - складання проекту, постачання обладнання за мінімальну вартість безпосередньо від виробників, монтаж з гарантією та сервісним обслуговуванням. Ми працюємо на території Одеси та області, Києва та регіону, а також по всій Україні.